Mobotix Camera Herdi beveiliging

Beveiliging

Herdi is NCP gecertificeerd. Dit houdt in dat we volgens de eisen van de NCP onze systemen aanleggen.

Tegenwoordig is veiligheid een groot onderdeel van ons leven, het is belangrijk dat we ons veilig kunnen voelen in onze eigen omgeving, maar ook dat we een veilig gevoel hebben als we onze spullen achter laten. Herdi kan ervoor zorgen dat u in ieder geval met een gerust hart uw waardevolle spullen thuis of in uw pand achterlaat.

Herdi B.V. is NCP gecertificeerd. Dit houdt in dat we volgens de eisen van de NCP onze systemen aanleggen en onderhouden. Voor deze certificatie worden wij jaarlijks gecontroleerd en worden onze systemen steekproefsgewijs gecontroleerd op de strenge eisen van het NCP. U ontvangt een certificaat van oplevering, waardoor u verzekerd bent van een installatie die door de verzekeringsmaatschappijen goedgekeurd wordt.

 

Wij zorgen ervoor dat uw inbreker gezien wordt!

 

Onze systemen worden standaard opgeleverd met een aansluiting op de meldkamers van Trigion alarmservice centrales. Zij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk gewaarschuwd wordt, mocht er toch iemand ongevraagd aan uw spullen willen zitten.

Onze monteurs beschikken over een vakdiploma beveiliging en hebben ruime ervaring in verschillende beveiligingssystemen. Zowel in uw woonhuis als in uw bedrijfspand bent u verzekerd van de beste systemen en een perfecte aanleg.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze beveiligingswerkzaamheden.