VoIP communicatie Herdi

Voice over IP

Voice over IP is een vorm van telefonie die wordt geleverd via internet. De centrales die Herdi levert zijn hiervoor uitermate geschikt.

 

VoIP heeft een groot aantal voordelen voor bedrijven. Een belangrijk voordeel is natuurlijk kostenbesparing, vooral voor grote bedrijven of bedrijven met meerdere vestigingen. De belkosten zijn namelijk aanzienlijk lager dan bellen via een vaste lijn.
Een ander voordeel is het samenvoegen van het spraak en data netwerk, dit gaat allemaal over het data netwerk heen lopen wat leid tot minder kabels naar de installatie. Normaal is het zo dat de telefoontoestellen een aparte stroomtoevoer hebben, bij VoIP is het mogelijk te kiezen voor een PoE aansluiting.

PoE staat voor Power over Ethernet en houdt dus in dat de stroom voorzien wordt aan het toestel via het netwerk, door deze verbinding heeft u minder kabels nodig.

Behalve dat de kosten voor VoIP lager zijn dan die van de reguliere telefoon aansluiting is de kwaliteit van het geluid vele malen beter.

Er zitten dus een groot aantal voordelen aan bellen via VoIP maar er komt ook veel bij kijken, hier komt Herdi goed van pas. Wij zorgen voor een duidelijke uitleg van het systeem en de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn.

Herdi is specialist op het gebied van telecommunicatie en kan u een goed en eerlijk advies geven, neem dus contact met ons op!