Macropak Palletiseerder palletiseermachine

Macropak

Herdi was aanwezig op het macropak 2010 om zijn nieuwe P600 palletiseermachine te laten zien, dit is een verbeterd model van de P500/p550. De machine heeft een compleet nieuw besturingssysteem gekregen die betere prestatie levert dan de voorgaande versie van de machine en een stuk gebruikervriendelijk is met zijn nieuwe touchscreen.

 

De nieuwe palletiseermachine ( P600 ) is een compacte machine die makkelijk verplaatsbaar is binnen het bedrijf door middel van een heftruck.

 

De grote verbeteringen van de machine zijn de snelheid van stapelen en de gebruikers interface. De machine stapelt 550 zakken in het uur en het gebruikers gemak is zeer verbeterd ten opzichte van de voorgaande machine. De machine is al voor geprogrammeerd met een aantal stapel programma's maar het is ook mogelijk dat de gebruiker zelf programma's toevoegt.

 

Bij Herdi ontwerpen en maken wij de machines zelf, voor de klant houd dat in dat als zij specifieke eisen stellen of wensen hebben voor de machine deze makkelijk gerealiseerd kunnen worden. Klik hier voor meer informatie over machines van Herdi

 

Herdi Macropak palletiseerder palletiseermachine